Trendy kabelky jara a léta 2021
Trendy kabelky jara a léta 2021
Minulý rok byl na kabelkové trendy bohatý, a zatímco byly v módě především beztvaré vaky s výraznými zlatými řetězy, letošní trendy čerpají inspiraci ze 40. a 50. let a kladou důraz na eleganci a výraznost. A ačkoliv trendy bývají pomíjivé, stylovost letošních modelů je přímo nadčasová a my věříme, že spousta z nich bude aktuální po celá léta. Pojďte se společně s námi podívat na to, které materiály, barvy a tvary jsou na jaře v kurzu podle letošních přehlídek.

Mini kabelky

Prvním trendem, který tu však s námi už nějakou dobu je, jsou roztomilé mini kabelky. Na první pohled se možná nezdají úplně nejpraktičtější, jelikož jsou opravdu drobné a mnoho věcí se do nich nevejde, ale pokud vyrážíte například na koncert, festival či podobné akce, kde u sebe chcete mít to nejdůležitější, může vám taková kabelka přijít vhod.
Na našem e-shopu si můžete prohlédnou náš model LIMET LITTLE, který má na délku pouze 20 cm.

Hobo kabelky

Pokud jste četli náš předchozí článek, ve kterém jsme vysvětlovali cizí názvy pro tvary kabelek, jistě víte, že hobo modely svým vzhledem připomínají půlměsíc. Po sezónách, kterými dominovaly ostré hranaté tvary, je toto úžasným zjemněním. Designy těchto kousků se navíc nesou v minimalistickém duchu, a jsou tedy dokonale kombinovatelné.
Představiteli oblých tvarů jsou u nás kabelky CATHRERINE a JORDANE TWO.

Přírodní materiály

Dalším přetrvávajícím trendem jsou kabelky z přírodních materiálů. Dříve se plátěné tašky nosily maximálně tak na dovolené k pláži, nicméně doba se mění a nyní vám takové kousky budou lidé chválit i ve městě. Šetření planety je v dnešní době velmi zásadní a je plno možností, jak naší planetě alespoň trochu ulevit - přírodní materiály jsou jednou z nich!

Síťovky nejen na nákup potravin

Určitě jste zaznamenaly trend, kdy se na nákupy místo plastových sáčků začaly potraviny skládat do plátěných nebo síťových tašek s myšlenkou redukování spotřeby plastu. Letos jim ale na chuť přišly i velmi známé značky a představily je v těch nejrůznějších provedeních. Pokud si navíc nebudete chtít pořizovat ručně zaplétanou, seženete ji za velmi dobré peníze.

A jaké barvy letos frčí?

Co se týče barevné palety, je to v podstatě ryze na vás. V pastelových odstínech vede mentolová, šeříková, žlutá a pudrově žlutá, populární jsou nicméně i syté výrazné barvy. A pokud si na specifickou barvu netroufáte, nic nezkazíte ani klasickou černou, bílou či béžovou.