Tip na vánoční dárek: vzorované kožené kabelky!
Tip na vánoční dárek: vzorované kožené kabelky!

Vánoce jsou za rohem a ne vždy nás napadne, co vlastně takové mamince, babičce, přítelkyni, ženě či sestře pořídit. My však pro vás máme tip - spojte příjemné s užitečným a pořiďte jim krásnou vzorovanou kabelku, kterou budou moci pyšně nosit do práce! V dnešním článku si ukážeme TOP 5 nejprodávanějších vzorovaných kabelek našeho e-shopu.

MADELEINE TWO

Začneme zlehka touhle krásnou šedou kabelkou s květinovými semišovými 3D vzory, která je vyrobena z kvalitní hovězí kůže a doplňuje ji hnědý nastavitelný popruh přes rameno, díky kterému se pohodlně nosí i s těžším obsahem.

Na skladě ji máme hned v několika barevných provedeních, ZDE si je můžete všechny prohlédnout.

Kabelky do ruky NATHALIEZITA

Druhým a třetím tipem jsou tyto sytě červené kabelky do ruky s hladkým lesklým povrchem a zajímavým vzorem. Ačkoliv to jsou kabelky menší velikosti, pohodlně se do nich vleze vše potřebné a oba modely disponují bočními kapsičkami pro další drobnosti. Vyztužené dno, nastavitelný popruh navíc, dárek zdarma ke každé z nich - to je jen několik z mnoha fajn vlastností těchto krásek.

NATHALIE můžete objednat ZDE.

ZITU si prohlédněte ZDE.

Prostorná JOSETTE

Pro milovnice špičkové elegance tu máme větší hnědou koženou kabelku s nádherným a velmi zajímavým vzorem. Kabelka se zapíná jedním zipem, čímž chrání veškerý její obsah před krádeží. Narozdíl od předchozích modelů, do tohoto se vlezou i A4 dokumenty nebo třeba notebook, takže je vhodný i pro studenty.

Kabelku nabízíme jako vždy v několika barvách, prohlédnout si je můžete ZDE.

Odvážná JENNIFER

Existují pouze dva druhy lidí: ti, co milují zvířecí vzory, a ti, co jej nenávidí… my ho samozřejmě milujeme, obzvlášť úchvatnou JENNIFER, jenž má z jedné strany hadí vzor. Kabelka je vskutku prostorná, má ochranné cvočky na spodní straně a třešničkou na dortu je fakt, že pokud by vaše žena náhodou neměla zrovna chuť být s tímto vzorem nápadná, stačí, aby kabelku nosila druhou stranou, která je černá a vzor tak vůbec není vidět!

Více info ZDE.