Netradiční zelená a jak ji kombinovat
Netradiční zelená a jak ji kombinovat
Když přijde na výběr té pravé kabelky, většina žen se rozhodne pro obyčejné barvy, jakými jsou černá, béžová, hnědá či bílá. Málo která má odvahu volit méně obvyklé nebo syté barvy, protože poté přijde strach o to, zda-li takový kousek půjde dobře kombinovat s oblečením. Dámy, nenechte se však mýlit - netradiční barvy váš outfit rušit nebude, ba naopak ho rozzáří a budete vypadat skvěle třeba i v teplákovce! Nebojte se experimentovat a sáhněte při dalším výběru kabelky například po zeleném modelu. A abychom vás ujistili, že se není čeho bát a neutratíte své těžce vydělané peníze za něco, co nakonec nebudete nosit, připravili jsme si pro vás tři odstíny zelených kožených kabelek a inspiraci, jak takovou barvu sladit s oblečením.

Sytá zelená

Začněme opravdu výraznou, sytě zelenou barvou. Takových máme na našem e-shopu hned několik, důraz ale chceme klást na dva modely do ruky - ALISTE a CHANTAL. Obě kabelky jsou svou velikostí menší, skvěle se hodí do města a jejich barva upoutá nejeden pár závistivých očí. A s jakými barvami tak do očí bijící kousek kombinovat? Černou a bílou barvu asi zmiňovat nemusíme, k té se hodí vše - zelená však dokonale padne například i k modrým nebo hnědým džínům, tmavě modré a ke žluté! Pokud si k ní navíc pořídíte třeba sáčko nebo pásek ve stejném odstínu, také neuděláte chybu.

Tmavá zelená

S tmavě zelenou už tak nápadité nebudete, šarm s ní nicméně neztratíte a ocení ji každá, která sice nemá problém pouštět se do barev, ale dává přednost raději klidnější paletě. Kandidátem by mohla být naše tmavě zelená stoper taška na rameno MELANI TWO WINTER, která se svým podlouhlým tvarem dokonale hodí do školy či do práce, jelikož se do ní pohodlně vlezou veškeré potřebné dokumenty a učebnice. Druhým tipem by také mohla být menší kožená kabelka ELEN, jež má zelené tělo a černá ucha se zlatým zdobením, které bude zase dobře vypadat se zlatými šperky. Kombinovat je můžete s vínovou, šedou, červenou nebo třeba i s tygrovanými vzory.

Zeleno-hnědá

Posledním odstínem, který v dnešním článku rozebereme, je zeleno-hnědý odstín, které mají modely DARCI LITTLE či CALI TWO, i když oba trochu odlišný. Kombinovatelný je ze všech tří asi nejhůř, ale neznamená to, že jsou možnosti úzké - stačí trocha představivosti a nápady se jen pohrnou. Vždycky navíc můžete zvolit černou elegantní klasiku a nechat kabelku v popředí. S béžovou, hnědou a modrou se však také dočkáte úspěchu.