Letní žluté kožené kabelky
Letní žluté kožené kabelky
Dámy, štítíte se někdy křiklavých barev a schválně se vyhýbáte sytým odstínům vašich doplňků? Pokud jste na tuto otázku odpověděly kladně, berte tento článek jako výzvu a zkuste si pořídit nějakou krásnou, výrazně žlutou kabelku, která rozzáří váš outfit a se kterou omládnete o několik let!

Pro nesmělé ženy - crossbody kabelka BELLA

Nemusíte si hned pořizovat tu největší a nejextravagantnější kabelku, kterou zahlédnete - co takhle začít s touhle malou kráskou přes rameno, jenž se skvěle hodí na různé letní festivaly a zaručí vám celou řadu komplimentů? Zapínání na zip spojené s magnetem bezpečně udrží veškerý obsah uvnitř i v případě, že s ní budete tančit a skákat na koncertě. A ačkoliv je kabelka malá, obsahuje dvě prostorné přihrádky a vyztužené dno, které jen potvrzuje její kvalitu.
Naleznete ji na našem e-shopu za skvělou cenu a s rychlým dodáním - odkaz zde.

Pro milovnice designovek - kabelka do ruky ADELINE

Na tento model se snad ani nelze vynadívat - pravá hovězí kůže, stříbrné kování, nastavitelný popruh navíc, vyztužené dno, ochranné cvočky na spodní straně a jeho samotný nádherný design z něho dělá dokonalého kandidáta pro ženy, které si rády libují v luxusu. Kabelka má hladký pevný povrch a z boku semišový finiš. A ačkoliv se možná na první pohled zdá opravdu jako spíše designový kousek na speciální příležitosti, ve skutečnosti se do ní pohodlně vlezou i A4 dokumenty a skvěle tak zastane i pozici pracovního kousku.
S dárkem a dopravou zdarma ji seženete zde.

Pro praktické ženy - hořčicově žlutá kabelka DARCI

Pakliže hledáte kvalitní praktickou kabelku, jenž bude sloužit při procházkách ve městě či jako pracovní kousek, tato kabelka přes rameno je k tomu jako stvořená - vejde se do ní vše potřebné bez toho, aniž by působila mohutně, a obsahuje spoustu vnitřních postranních kapsiček na nejrůznější předměty.
Pořídit si ji můžete na našem e-shopu zde.