Kožené kabelky v podzimních hnědých odstínech
Kožené kabelky v podzimních hnědých odstínech

Zanedlouho už sytou zeleň stromů vystřídají nádherné oranžové, červené a hnědé barvy. Ne nadarmo se říká, že podzim je tím nejkrásnějším ročním obdobím. A proč se jím tedy neinspirovat a nepořídit si například hnědou kabelku, která se k němu bude perfektně hodit? V dnešním článku si představíme tři krásky ve třech různých odstínech hnědé barvy.

Tmavě hnědá kožená kabelka přes rameno HAVELAN

Začněme od té nejtmavší hnědé, jenž se hodí téměř k jakékoliv barvě a zvýrazní především světlé blond vlasy či pronikavé oříškové oči. Její minimalistický vzhled a velikost se dokonale hodí jako každodenní kousek, se kterým se můžete vydat jak do práce, tak i do města či na kávu s kamarádkou. Zdobí ji stříbrné kování, ochranné cvočky na spodní straně a zapíná se jedním praktickým zipem, jenž ochrání všechen její obsah. Hladký povrch se na světle dokonale leskne a dodává kabelce šmrnc. Dodáváme ji s dárkem zdarma a podívat se na ni můžete ZDE.

Oříšková kožená kabelka přes rameno LORREINE

Pro příznivce moderních kousků tu máme krásnou LORREINE, jenž okouzlí především svým oblým tvarem, nastavitelným popruhem a vyztuženým dnem. A ačkoliv má poněkud atypický tvar, stále se do ní pohodlně vleze formát papíru A4, váš pracovní notebook a spoustu dalších potřebných věcí. Pravá hovězí kůže tomuto modelu a barvě velmi sluší a jen podtrhuje její prvotřídní kvalitu a dlouhou životnost. Skladem ji máme ještě v odstínech camel, taupe a v béžové. Více informací ZDE.

Taupe kožená kabelka přes rameno SILVIA

Odvážnější dámy jistě nadchne tento model s netradičním designem a obdélníkovým povrchem. Kabelka je velice pohodlná na každodenní nošení a skvěle obzvláštní váš outfit. Zkuste ji například zkombinovat s šedou, vínově červenou či tmavě zelenou! Hodí se jak k elegantním šatům, tak i k obyčejným džínům a triku. Stejně jako předchozí dva modely, je i tento velice prostorný a disponuje jednou obrovskou přihrádkou a postranní kapsičkou na zip.