Jarní designové kožené kabelky 2023
Jarní designové kožené kabelky 2023

V tomto článku se společně podíváme na tři krásné cenově dostupné kožené designové kabelky, ze kterých si vybere každá žena. Udělejte si letošní jaro radost a pořiďte si jeden z těchto skvostných modelů.

Hnědá taupe kabelka do ruky FLAVIA

Nastavme laťku vysoko hned prvním kouskem, kterým je kabelka do ruky FLAVIA v barvě cappuccina, z pravé hovězí kůže (ostatně jako všechny modely na našem e-shopu). Kromě své jemné barvy zaujme taktéž svým atypickým tvarem a zapínáním, velikostí a kvalitním vyztuženým dnem.
Tento model jistě ocení ženy, jež mají rády praktičnost zkombinovanou s originálními prvky. Kabelka se hodí téměř ke všem barvám a stylu oblečení, tudíž si nemusíte dělat starosti s tím, jestli se k vašemu outfitu bude hodit či nikoliv.
Více informací, fotografií a cenu naleznete ZDE.

Zelená kožená kabelka přes rameno SALENA

A teď něco pro naše odvážnější ženy, které se nebojí výrazných barev a trochu té pozornosti - kabelka SALENA v jablečně zelené barvě je pro takové ideální volbou. Uvnitř se nachází velká prostorná kapsa na všechny zbytnosti i nezbytnosti. Pohodlné zapínání na jeden zip a postranní kapsa navíc z ní dělají všestrannou a bezpečnou kabelkou, jenž ochrání všechen její obsah před případnými zloději.
Vykročte ze své komfortní zóny a prohlédněte si tento krásný model ZDE.

Žlutá kožená kabelka do ruky GIORGIA

Naším třetím tipem na kvalitní designovou kabelku za příznivou cenu je tato hořčicově žlutá vintage kožená kabelka do ruky GIORGIA. Historie se opakuje, a s tím se pojí i trendy. Co dříve bylo v módě se do ní vrací i v současné době a s tímto originálním kouskem nešlápnete vedle. Oválný tvar, retro vzory, designové ucho - to a mnoho dalšího tento kousek dokonale vystihuje.
Vzít si ji můžete jak do divadla, tak i na procházku do přírody či na nákupy do města. S touhle kabelkou se fantazii meze nekladou, a pokud vám nevyhovuje její hořčicové provedení, máme ji skladem například i v hnědé, bílé, černé či modré barvě. Více informací ZDE.