BACK TO SCHOOL: nejlepší kožené batohy do školy
BACK TO SCHOOL: nejlepší kožené batohy do školy
Už za několik dní se většina studentů vrátí zpět do lavic, a tento rok pro hodně z nich bude ten nejtěžší - po skoro dvou letech se k nám totiž vrací prezenční výuka, na kterou si studenti odvykli. A tak se do jejich životů vrátí časné vstávání, pozdní příchody domů a bude jim trvat, než si na tento režim opět zvyknou. Je proto v zájmu každého z nás je podpořit - proč jim tedy nepořídit nějaký nový kvalitní batoh, který jim udělá radost a bude je tímto obdobím provázet? Máme pro vás hned několik tipů, který batůžek vybrat!

Praktický batoh TALIS

Talis je velmi nenápadný elegantní kousek, do kterého se vejde celý štos sešitů a učebnic, aniž by došlo k jeho poškození či deformaci. Tato světle modrá barva, kterou jsme vybrali pro ilustraci (dostupný je však i v dalších 3 barvách), mu dodává na stylovosti a jemnosti. Hodí se tedy pro něžné povahy a jeho vyztužené dno bude chránit jeho obsah. Ať už je vaše dcera středoškolák či vysokoškolák, tento batoh je dokonalou volbou pro jakékoliv vzdělávací období a nejen to - využít se dá i do města či na výlet!

Minimalistická AVELINE TWO

Našim druhým tipem pro ideální batoh do školy je moderní kožený batůžek Aveline Two, z jehož designu vyzařuje elegance a smyslnost. Nenechte se však jeho jednoduchostí zastrašit - jeho součástí je i přední prostorná kapsa, do které se vám vleze dopolední svačina, telefon a klíče. Dostupný je v sedmi barvách a dostanete k němu dárek navíc zdarma!

Všestranný batoh 2v1 KARIN

Nejpraktičtějším modelem ze všech je však jednoznačně Karin. Jedná se totiž o kabelku a batoh v jednom! Můžete ji tedy nosit přes rameno jako kabelku, a jakmile vás začnou bolet záda z toho věčného naklánění se na jednu stranu, stačí její dlouhý popruh přetvořit na dva a nosit ji na zádech jako batoh. Tento kousek má navíc nejen přední kapsu, ale i skrytou zadní na všechny cennosti či hygienické potřeby.