BACK TO OFFICE: nejlepší kožené kabelky do práce
BACK TO OFFICE: nejlepší kožené kabelky do práce

Letní sezóna se nám pomalu chýlí ke konci a blíží se podzim, který s sebou přináší nové příležitosti. Nestihli jste si letos vyrazit na luxusní dovolenou? Chcete nadcházející sezónu zahájit v nových barvách a duchu? Udělejte si radost s novou kabelkou do práce, kterou vám budou kolegyně závidět a do které se vám vleze spousta věcí. Máme pro vás hned tři tipy!

Prostorná kožená kabelka přes rameno BUSINESS

Tato elegantní kabelka z pravé hovězí kůže dokonale poslouží jako nenápadný kousek skrývající dvě prostorné otevřené přihrády a jednu přihrádku uprostřed na zip. Nechybí jí ani postranní menší kapsičky, do kterých se vám vleze vše, co na první pohled nechcete moc ukazovat (například hygienické potřeby či klíče). Ochranné cvočky na spodní straně zabraňují brzkému ošoupání a navíc k ní dostanete nastavitelný popruh do délky až 130 centimetrů. Hodí se ke všem stylům oblékání a na našem e-shopu ji naleznete v různých barevných variantách, takže můžete zůstat u klidných barvách jako jsou černá, béžová či hnědá, nebo zkusit zářivější barvy, jako je oranžová či červená.

Nadčasová kožená kabelka GRAND ROYAL

Luxusní kožená kabelka GRAND ROYAL je perfektním společníkem pro ženy, které rády nakupují modely, jenž dlouho vydrží v módě. Její moderní design totiž splňuje všechny předpoklady k tomu, aby i za 10 let byla pořád IN. Nejde však jen o vzhledovou stránku, a proto tento kousek disponuje praktickou vnější kapsou na drobné předměty a popruhy, které se dají překřížit a vy tak kabelku můžete využít i jako batoh. Náš e-shop ji nabízí hned v několika barvách, ZDE si ji můžete prohlédnout.

Jedinečná kabelka JENNIFER pro extravagantní ženy

Mysleli jsme i na dámy, které se nebojí výrazných vzorů a trošce pozornosti, a proto jsme na tento seznam přidali i nádhernou JENNIFER, jejíž do očí bijící zvířecí vzor upoutá nejeden pár očí. Nemusíte se však předčasně lekat - pokud byste zrovna neměli náladu vyčnívat, jednoduše kabelku můžete otočit a vzít si ji druhou stranou ven, kde je čistě černá s kapsičkou na zlatý zip. Zvířecích vzorů přitom máme více - hadí, kravský, leopardí... vyberte si, který se k vám hodí nejvíce ZDE.